Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | Internet | Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel van 4Care Telecom geeft u een snelle en betrouwbare internet verbinding. De glasvezelverbinding wordt aangesloten op de locatie van de klant en is inclusief een Network Termination Unit (NTU). Deze NTU zorgt voor de connectie op uw bestaande netwerk.

Voordelen zakelijk glasvezel

  • Uptime van is 99,9%
  • Snelheid is ‘onbeperkt’ en gegarandeerd: ook meer dan 1 Gb/s is mogelijk!
  • Alle diensten combineren over één lijn
  • Tot 64 IP adressen mogelijk
  • Klaar voor werken in de cloud

Mogelijkheden zakelijk glasvezel

Dankzij glasvezel van 4CareTelecom kunt u alle diensten combineren over één lijn. Of het nu gaat om Alarm over IP, PIN over IP, het koppelen van vestigingen, meer bandbreedte of een hoge uptime: 4Care Telecom glasvezel heeft het allemaal. Daarnaast is een glasvezelverbinding uitermate geschikt voor VoIP. Wij zorgen ervoor dat uw verbinding quality of service heeft waardoor uw telefonie altijd over voldoende bandbreedte blijft beschikken ook als uw netwerk zwaar wordt belast.

Zakelijk glasvezel overal leverbaar

Zakelijk glasvezel van 4CareTelecom is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Via onze postcode check kunt u de tarieven opvragen. Wanneer het eenmalige aansluittarief onbekend is, rekenen we graag uit tegen welk tarief wij glasvezel voor uw locatie aansluiten.

Altijd conform uw behoefte

Zakelijk glasvezel is leverbaar in verschillende bandbreedtes en is dus altijd synchroon. Afhankelijk van uw wensen levert          4Care Telecom glasvezelverbindingen van 10 Mb/s  tot en met 1 Gb/s. Naast snelheid is ook betrouwbaarheid van groot belang. Daarom sluiten we dagelijks bedrijven aan op het supersnelle glasvezelnetwerk.

Standaard topsnelheid

Standaard levert 4Care Telecom een glasvezelverbinding die tot 1 Gb/s gebruikt kan worden. Op de glasvezelverbinding levert 4Care Telecom diverse bandbreedtes. Door deze techniek kunt u bij 4Care Telecom op één verbinding meerdere bandbreedtes bestellen. Bijvoorbeeld 10 Mb voor internetgebruik, 4 Mb voor VPN en 2 Mb voor VoIP.
Omdat de bandbreedtes van elkaar zijn gescheiden (als een snelweg met doorgetrokken streep), is de bandbreedte te allen tijde volledig beschikbaar.