Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | Diensten | VOIP telefonie

VOIP telefonie

4Care Telecom is uw partner voor betrouwbare telefonie in de zakelijke markt. Voor zowel vaste IP telefonie als mobiele telefonie wij bieden u een compleet pakket met eenvoudig te bedienen functies zodat u altijd flexibel bereikbaar bent. Onderweg of op kantoor met de slimme oplossingen van 4Care Telecom bent u altijd bereikbaar.

Bellen met VOIP is een betrouwbare en goedkope manier om te bellen.

We verzorgen de installatie en beheer van uw complete voip netwerk. We leveren betrouwbare randapparatuur zoals routers, switches, IP toestellen en headsets.

Wat is VOIP telefonie ?

VOIP staat voor Voice Over Internet Protocol. Dit betekent dat u gaat bellen over het datanetwerk van uw kantoor. Geen aparte telefoonlijn meer en veel meer mogelijkheden. De VOIP centrale geeft u veel meer mogelijkheden dan de huidige telefoonlijnen. Gebruikersgemak en efficiëntie gaan dus samen met een forse besparing van wel 50% op uw huidige nota.

Uw telefoonsysteem, uw keuze: lokaal of in de cloud

3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan al uw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten.

  • Kostenbesparing
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Zeer flexibel en eenvoudig schaalbaar
  • Vast bedrag per maand
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Geringe investeringskosten

Installatie binnen één dag

Als u een VOIP dienst afneemt starten we direct om een helder telefonieplan te maken. Welke medewerker krijgt een doorkiesnummer? Hoelang moet de telefoon overgaan? Wat wilt u in het keuzemenu horen? etc. Op het kantoor zullen wij dit voor u inrichten waarna we u uitnodigen om alles samen te komen testen en waar nodig nog aanpassingen door te voeren. De laatste stap is het porteren van de telefoonnummers en u kunt daarna direct werken met uw nieuwe VOIP installatie. Mocht u een nieuw telefoonnummer willen dan kunnen we direct kijken welke telefoonnummers en nog vrij zijn. De gehele omzetting duurt 1 dag en u blijft intussen gewoon bereikbaar.

Verschillende bellen met VOIP telefonie abonnementen

We bieden 3 abonnementsvormen aan voor VOIP diensten, afgestemd op uw wensen.

  • Basis: bellen, vast-mobiel integratie, click2call, voicemail
  • Pro: Basis pakket + wachtrijen, bel rapportages, CRM integratie, HotDesking
  • Enterprise: Pro pakket + eigen logo op telefoontoestellen + bridge functie

Ruime keuze in VOIP telefoontoestellen

4CareTelecom levert een breed scala betrouwbare randapparatuur voor intensief een duurzaam gebruik. We werken  alleen met professionele apparatuur van o.a. Yealink en SNOM. U ziet hieronder voorbeelden van enkele telefoontoestellen die wij kunnen leveren.

voip telefonie voip telefonie snom witvoip telefonie snom wit                                                                  

Wilt u een advies over de mogelijkheden voor uw onderneming?

Bellen met VOIP biedt u veel voordelen. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Contactformulier