Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | Internet | VDSL

VDSL

VDSL

Met zakelijk VDSL van 4CareTelecom beschikt u over een supersnelle maar tegelijkertijd ook betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail. VDSL is de opvolger van ADSL en haalt snelheden tot 100 Mbps down en 30 Mbps up. Supersnel, stabiel, professioneel en betrouwbaar internet dus. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

BVDSL

Naast VDSL is er nu ook BVDSL beschikbaar op veel locaties in Nederland. De komende tijd zal dit verder worden uitgebreid. Met het combineren van 2 aderparen (pair bonding) kunnen snelheden worden behaald van 200 Mbps down en 60 Mbps up.

VPN

Werken op elke locatie waar u dat wilt, wij realiseren koppelingen tussen de verschillende vestigingen. Maar een goede manier om dit te realiseren is via een VPN. Zo heeft u altijd verbinding met uw interne netwerk.

Alarm over IP

4CareTelecom heeft de grootste meldkamers in Nederland aangesloten op het netwerk. Door de NCP certificering van 4CareTelecom wordt de Alarm dienst van Business DSL ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.

PIN over IP

Uw PIN-terminal is, via een zakelijk DSL verbinding van 4CareTelecom, direct aangesloten op het netwerk van Equens. Daar worden al uw transacties, PIN, Chipknip én Creditcard verwerkt. Meerdere terminals zijn probleemloos aan te sluiten. Transacties zijn snel, binnen enkele seconden, afgerond. Daarnaast betaalt u geen kosten per transactie.

Zakelijk DSL is geschikt voor de toekomst, zoals de nieuwe chiptechnologie EMV. Net zoals Alarm over IP, is PIN over IP geheel kosteloos.

Mogelijkheden zakelijke VDSL internetverbinding

  • Tot 200 Mbps downloaden
  • Veilig en stabiel internetten
  • Mail en surfen, middelzware bestanden
  • VPN opzetten
  • Eenvoudig upgraden
  • Geschikt voor PIN en Alarm

Zorgeloos en flexibel online ondernemen. Via onze internetverbindingen. Dat is wat duizenden klanten van ons doen. We zijn er trots op. Kiest u ook voor zakelijk DSL?

Postcodecheck