Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

BELLEN MET VOIP

Home | 4info | Bellen met VOIP

Bellen met VOIP

Bellen met VOIP is een betrouwbare en goedkope manier om te bellen. 4Care Telecom verzorgt de complete installatie en het beheer van uw VOIP telefoon centrale.

Wat is bellen met VOIP

VOIP staat voor Voice Over Internet Protocol. U gaat bellen over uw datanetwerk via een SIP trunk. Dus geen aparte telefoonlijn meer en veel meer mogelijkheden dan de traditionele telefoon centrale. Gebruikersgemak en efficiëntie gaan dus samen met een forse besparing in de kosten. Deze besparing kan wel oplopen tot 50% van uw huidige telefoon rekening.

3CX telefooncentrale lokaal of in de cloud

3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications functies. Deze centrale is geschikt voor elke bedrijfsgrootte in iedere sector. U kiest zelf of u de centrale lokaal of in de cloud installeert. De 3CX telefooncentrale onderscheid zich in de volgende punten:

  • Kostenbesparing
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Zeer flexibel en eenvoudig schaalbaar
  • Vast bedrag per maand
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Geringe investeringskosten

Installatie binnen één dag

Wanneer u een VOIP dienst afneemt starten we samen met u om een helder telefonieplan te maken. Welke medewerker krijgt een doorkiesnummer? Hoelang moet de telefoon overgaan? Wat wilt u in het keuze menu horen? Dit is dus de inventarisatie hoe de telefooncentrale moet worden geconfigureerd. Nadat alle instellingen volgens plan zijn gemaakt worden de toestellen en randapparatuur geïnstalleerd. Alle werkplekken worden daarna getest en gecontroleerd op de functionaliteiten. De laatste stap is het porteren van de telefoonnummers en kunt u daarna direct aan de slag. Mocht u een nieuw telefoonnummer willen dan kunnen we direct kijken welke nummers vrij zijn. De gehele omzetting duurt slechts 1 dag en u blijft intussen gewoon bereikbaar

Verschillende VOIP abonnementen

Er worden 3 abonnementen aangeboden op basis van de 3CX dit zijn de Basis, PRO en ENTERPRISE. Neem gerust contact met ons op om de verschillen te bespreken en uit te vinden welke oplossing het beste bij u past.

Ruime keuze in VOIP telefoontoestellen

4Care Telecom bied u een ruime keuze aan vaste en draagbare toestellen. We werken alleen met professionele apparatuur van Yealink, SNOM en Gigaset.

Yealink T42Syealink T46S bellen met voip yealinkbellen met voip yealinkBellen met voip snom witbellen met voip snom                                                                  Bellen met voip 3cx

Wilt u een advies over de mogelijkheden voor uw onderneming?

Bellen met VOIP biedt u veel voordelen. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Contactformulier