Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | 4info | 3CX

3CX

3CX

Neem de controle over uw 3CX IP-telefooncentrale – in de cloud of lokaal. Het kiezen van een IP-telefooncentrale voor uw bedrijf is geen sinecure. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Telefonie is niets zonder unified communications, dus u heeft een telefooncentrale nodig met geavanceerde functies zoals oproepverwerking, wachtrijen, digitale receptionist, conference calling, voicemail en meer. Uw IP-telefooncentrale moet met uw bedrijf mee kunnen groeien zonder dat de kosten te hoog worden.

3CX is een open-platform IP-telefooncentrale die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks. Zowel lokaal als in de cloud is 3CX  eenvoudig, betaalbaar en flexibel. U heeft niet langer te maken met de kosten en zorgen van verouderde traditionele telefooncentrales of de beperkingen van cloudsystemen.

3CX is betaalbaar, eenvoudig te installeren en te beheren

U betaalt per spraakkanaal en niet per aangesloten toestel. U bent volledig vrij bij de installatie van 3CX en bepaalt dus zelf welke IP-telefoons u wilt gebruiken. Zo kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. 4Care Telecom adviseert u graag met de juiste keuze hierin. Veel van de bekende merken IP toestellen zijn geschikt voor 3CX zoals Yealink, Snom en Gigaset.

Lokaal op een server of in de cloud

U bepaalt waar u 3CX wilt draaien, bijvooreeld op een bestaande server met Hyper-V, VMware of KVM. Kleinere installaties kunnen ook draaien op goedkope PBX-apparatuur van Intel NUC, Shuttle, Zotac Zbox en Gigabyte. Verplaats uw IP-telefooncentrale eenvoudig naar een andere server of naar de cloud, met behulp van de ingebouwde functionaliteit voor back-up en herstel.