Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | 4info | Platinum Partner van 3CX

Platinum Partner van 3CX

Neem de controle over uw 3CX IP-telefooncentrale – in de cloud of lokaal. Het kiezen van een IP-telefooncentrale voor uw bedrijf is geen sinecure. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Als PlatinumPartner van 3CX bieden wij gedegen advies, kwalitatieve hardware en lage belkosten.
Lees hier meer over de telefoonsystemen van 3CX.

Telefonie is niets zonder unified communications, dus u heeft een telefooncentrale nodig met geavanceerde functies zoals oproepverwerking, wachtrijen, digitale receptionist, conference calling, voicemail en meer. Uw IP-telefooncentrale moet met uw bedrijf mee kunnen groeien zonder dat de kosten te hoog worden.

3CX is een open-platform IP-telefooncentrale die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks. Zowel lokaal als in de cloud is 3CX  eenvoudig, betaalbaar en flexibel. U heeft niet langer te maken met de kosten en zorgen van verouderde traditionele telefooncentrales of de beperkingen van cloudsystemen.

3CX is betaalbaar, eenvoudig te installeren en te beheren

U betaalt per spraakkanaal en niet per aangesloten toestel. U bent volledig vrij bij de installatie van 3CX en bepaalt dus zelf welke IP-telefoons u wilt gebruiken. Zo kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. 4Care Telecom adviseert u graag met de juiste keuze hierin. Veel van de bekende merken IP toestellen zijn geschikt voor 3CX zoals Yealink, Snom en Gigaset.

Lokaal op een server of in de cloud

U bepaalt waar u 3CX wilt draaien, bijvooreeld op een bestaande server met Hyper-V, VMware of KVM. Kleinere installaties kunnen ook draaien op goedkope PBX-apparatuur van Intel NUC, Shuttle, Zotac Zbox en Gigabyte. Verplaats uw IP-telefooncentrale eenvoudig naar een andere server of naar de cloud, met behulp van de ingebouwde functionaliteit voor back-up en herstel.

Als PlatinumPartner van 3CX bieden wij gedegen advies, kwalitatieve hardware en lage belkosten.
Lees hier meer over de telefoonsystemen van 3CX.