Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | Mobiele telefonie | Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

4Care Telecom is leverancier van mobiele telefonie. Wij kiezen bewust voor het beste netwerk van Nederland. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als een nummer behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Wij geloven dat het anders kan!

U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Mobiele telefonie op het beste netwerk

Wilt u ook het beste netwerk van Nederland. Kies uit een van onze mobiele telefonie abonnementen met onbeperkt bellen en deel uw data in een bundel met uw collega’s. Onze sim kaarten zijn ook geschikt voor vast mobiel integratie op uw 3CX VOIP centrale. Uw smartphone wordt door de centrale gezien als een vast toestel. De telefoniste kan op haar operator scherm zien of uw toestel beschikbaar is. U kunt ook direct de interne nummers kiezen van uw collega’s. Als u belt dan ziet de klant het vaste nummer en niet uw 06 nummer.