Uw partner in telecom

Vragen of afspraak maken?
 010- 311 00 60

Home | Internet | MKB Glasvezel

MKB Glasvezel

MKB fiber is beschikbaar op locaties waar glasvezel proactief is uitgerold. De 4Care Telecom glasvezel verbinding wordt geleverd met een bepaalde hoeveelheid bandbreedte ook wel internet acces genoemd. U kiest zelf het service level agreement wat bij u past. U krijgt één IP adres (DHCP) en een bijbehorend modem. Dus een aansluiting waarop u direct uw router kan aansluiten.

Mogelijkheden

Deze internet aansluiting is een product wat uitermate geschikt is voor thuis- en klein zakelijk gebruik. Met deze glasvezelverbinding is veel mogelijk. Van Alarm en PIN over IP tot het koppelen van verschillende vestigingen (VPN).

MKB glasvezel of zakelijk glasvezel?

4Care Telecom levert haar glasvezelverbindingen hoofdzakelijk op industrieterreinen. Om ook te leveren op locaties waar glasvezel proactief is uitgerold, biedt 4Care Telecom voor klein zakelijk gebruik ook glasvezel aan. Het verschil tussen MKB glasvezel en Zakelijk glasvezel is aanzienlijk:

  • Zakelijk glasvezel is leverbaar tot een snelheid van 1 Gb/s in heel Nederland.
  • Zakelijk glasvezel is niet overboekt.
  • Meerdere VLAN’s en een IP subnet zijn alleen mogelijk bij zakelijk glasvezel.
  • MKB glasvezel is er voor thuiskantoren en retail.

Wat is op u locatie mogelijk doe de postcode check.

Wilt u met een expert sparren over welke verbinding geschikt is voor uw bedrijf. Neem dan contact op met onze glasvezel experts. Wij geven u het juiste advies voor de beste en meest betrouwbare internet verbinding.